fredag 3 juli 2009

Varberg

Utsikt från vårt hotellrum

Vi är på semester i Varberg. Vi kom hit i onsdags och bilfärden gick bra. Lunchade på Max i Jönköping, det blev den enda pausen vi tog och det fungerade. Hannes sov lite i bilen och Lovisa tittade på dvd.

Hotellet är okej, det som är det stora felet är att det inte finns någon luftkonditionering på rummen så det är ungefär 30 grader på rummet! Vi åkte och köpte en bordsfläkt efter den första svettiga natten. Hotellet ligger nästan mittemot tågstationen vilket Hannes är överlycklig över. Första kvällen kunde han knappt sova eftersom han hörde alla tåg som åkte förbi. På hotellet får vi äta frukostbuffé på morgonen, fika på dagen och kvällsbuffé på kvällen. Skönt att slippa ordna med så mycket mat.

Det är jättefint väder och solen lyser, inga moln så långt ögat når. 23 grader i vattnet! Lovisa hittade en kompis som dessutom bor i rummet bredvid oss. LYCKA! Hon skulle kunna bada dygnet runt känns det som, men Hannes vill inte ens vara på stranden idag. Det är därför vi sitter inne på vårt heta hotellrum nu. Vi glömde ta med vagn till Hannes och han har svårt att gå några längre sträckor i denna värme. Vi har ganska nära till stranden som ligger vid kallbadhuset.

Det är så fint här att jag känner att utlandssemester inte behövs. Det värsta är ju att sommarvädret i Sverige inte är så pålitligt, vilket vi upptäckt tidigare år. Vi har haft regniga semestrar 2005, 2006, 2007 och 2008, så nu bryter vi trenden!

Inga kommentarer: