lördag 9 juli 2011

Borta bra men hemma bäst!

I torsdags kom vi hem efter 4 dagar i London. Allt har gått bra och hotellet helt okej. Vi hade ett fyrabäddsrum med toalett och dusch. Det ingick även frukost, som inte kan jämföras med hotellfrukost här i Sverige, men som var helt okej. Det fanns flingor, yoghurt, toast, juice, te och kaffe.

Utanför hotellet

L och Shrek

På måndagen shoppade vi på Disney store och kollade även in några andra butiker. På tisdagen var vi på Madame Tussauds, vilket jag nog tycker är lite överskattat, men roligt att ha sett. Det var väldigt mycket folk där och man kom knappt fram till dockorna. H hade inget som helst utbyte trots Shrek (när vi var vid Shrek var H helt förtvivlad och ville bara åka hem). Nej, de pengarna kunde vi ha lagt på något annat.

H i sitt rätta element på London transport museum!

Något som båda barnen uppskattade var dock London transport museum. Barnen hade fritt inträde och de vuxna betalade drygt 13 pund och då får man besöka museet så ofta man vill under ett år! Lite skillnad i pris mot det där stället med vaxdockorna!

Vi åt på olika restauranger varje dag och på två av dessa hade de speciella erbjudanden för barnen där de fick huvudrätt och dessert. På ett ställe fick de dessutom bröd innan maten. Sämst mat åt vi i Camden Town när vi åt på en kinesisk bufférestaurang. Det enda goda där var glassen som man fick i efterrätt!

Det var som vanligt skönt att komma hem även om det har varit mycket trevligt. Kom hem till ett renstädat hem. M hade sysselsatt sig med städning på kvällarna när vi inte var hemma. :)

Inga kommentarer: