måndag 26 januari 2009

Blöjfis

Blöjfisen äter gurka

Hemma vill lillkillen inte ha kläder på sig. Allt utom blöjan åker av direkt när han kommer hem. Han verkar ha förstått att han måste ha kläder när han är borta för då behåller han kläderna på. När vi hämtar honom på dagis har han alltid kläder på sig. Sedan är han ju redan väldigt bestämd med vilka kläder som han ska ha, det går inte med vad som helst inte. Helst ska han välja själv och då kan det vara så att det är en tröja som han vill ha som ligger i smutstvätten. Tar man på honom något annat sliter han av det direkt. Man får försöka avleda honom med något precis när man har satt på honom kläder för annars åker de av lika snabbt som de kom på. Och han är ju bara 2 år, hur ska det här bli???


Nu har dottern fått upp wallies i sitt rum, hon blev jättenöjd med dem. Jag kan tycka att de inte riktigt matchade tapeten när jag hade fått upp dem men så länge hon är nöjd så får det vara.

Sambon är på hockey med jobbet ikväll och kommer hem sent. De hade visst haft inbrott på sitt jobb och flera datorer hade blivit stulna. Får se vad han säger om det när han kommer hem, om jag är vaken då vill säga.

Inga kommentarer: